Mihai Răzvan Ungureanu despre numirea sa la SIE: Votul este sacru, vedem

| 29 iun, 19:51

Senatorul PNL Mihai-Răzvan Ungureanu, propus director la SIE, a declarat luni că votul fiecărui parlamentar este important în cazul său.

Mihai-Răzvan Ungureanu a arătat că certificatul ORNISS îl va primi după decizia parlamentarilor. Întrebat dacă are suficiente voturi pentru a deveni șef al SIE, Ungureanu a replicat: "Votul este sacru, vedem".

"Votul oricărui cetățean responsabil este important, mă refer la parlamentari", a spus senatorul PNL, întrebat dacă are nevoie de voturile social-democraților.

De asemenea, el a afirmat că are un sentiment de profundă responsabilitate față de poziția pe care o va ocupa.

Întrebat dacă a discutat cu senatorul Crin Antonescu cu privire la votul în cazul său, Ungureanu a răspuns că "pentru surprize plăcute este loc întotdeauna".

Despre faptul că liberalii au votat în trecut pentru demiterea Guvernului condus de el, senatorul a precizat că este vorba despre democrație.

"Nu știu dacă e vorba de ironia sorții cât pur și simplu despre democrație. Așa arată tectonica politică, mai ales în Parlament", a mai spus Ungureanu.

Citeşte şi: Cum se va VOTA marţi la şedinţa de numire a lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea SIE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ