MIHAI RĂZVAN UNGUREANU s-a prezentat la Comisia parlamentară de control SIE

| 30 iun, 11:29

Mihai Răzvan Ungureanu, propus de președintele Klaus Iohannis pentru ocuparea funcției de director al Serviciului de Informații Externe, s-a prezentat marți la Comisia parlamentară de control a activității SIE. Avizul comisiei este consultativ.

Președintele acestei comisii, Mihăiță Calimente, a declarat că doi dintre cei trei membri PSD ai comisiei au anunțat că vor fi prezenți.

"Mi s-a confirmat că cei doi colegi care sunt deputați vor fi prezenți. Nu știu cine lipsește, dar bănuiesc că domnul Sârbu (n.r. Ilie Sârbu). Staff-ul tehnic a sunat absolut pe toată lumea", a afirmat Calimente.

El a precizat că avizul este consultativ, plenul fiind "suveran".

"Chiar dacă, spre exemplu, nu ar fi cvorum și s-a constatat că nu se poate ține ședința, în plen se poate cere ca numele domnului Răzvan Ungureanu să fie supus votului", a susținut Calimente.

Citeste si: Mihai Răzvan Ungureanu despre numirea sa la SIE: Votul este sacru, vedem

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ