TERIBIL! Mircea Badea a ajuns la spital. VERDICTUL crunt al medicilor

| 30 iun, 09:21

Mircea Badea a vorbit despre propunerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru conducerea SIE, dar și despre vizita lui la doctor.

"Nu am nicio problemă ca Mihai Răzvan Ungureanu să fie şef la ce a mai fost. Este greu să fie mai mult decât ce a fost, că a fost şi prim ministru, deci ar mai trebui să fie preşedinte. Dacă poporul român în înţelepciunea sa aşa a produs, atunci bine. Cine sunt eu să mă opun voinţei populare? Eu nu am nicio problemă nici dacă vine domnul Boc prim ministrul de exemplu. Ce are? A mai fost ", a declarat realizatorul emisiunii "În Gura Presei".

Citeste si: Mihai Răzvan Ungureanu despre numirea sa la SIE: Votul este sacru, vedem

Mircea Badea a povestit şi despre vizita sa la doctor. "Nu mai vreau nici să mă enervez, nici să mă inflamez, după cum vezi o ard cool. Din punct de vedere medical sunt în prag de atac cerebral. Am risc sporit de atac cerebral. M-am dus la doctor, m-a măsurat la cap, cum îţi spun, cu un aparat de măsurat căpocul."

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ