MIRCEA BADEA, declaraţie INEDITĂ: "Și pe noi cui ne lăsați?"

| 10 aug, 08:30

"Înţeleg că e o problemă mare în România, mare, mare, că ameninţă maneliştii că pleacă din România. E nasol. Și pe noi cui ne lăsați?", a comentat Mircea Badea.

"Așa cum doctorii au plecat în străinătate, așa vom pleca și noi, dacă ANAF o să ne ceară impozit, a spus doamna Cornelia Catanga. Da, pentru că maneliştii sunt o specie superioară de oameni, nu sunt ca noi. Noi suntem o specie inferioară, noi ăstia care plătim impozite", a mai spus realizatorul.

"Ca atare, noi trebuie să-i mulțumim cerului pentru faptul că împărțim același aer al planetei cu această specie, fără doar și poate, superioară. Cum să le mai ceri și impozite?

Faptul că există Salam, faptul că există Minune, trebuie să ne facă pe noi, ăștia care plătim o tonă de impozite la stat, să fim  recunoscători pentru șansa de a fi pe aceea planetă cu ăștia", a mai comentat Mircea Badea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ