MIRCEA BADEA este fericit! VESTEA bună primită de realizatorul tv

| 02 iun, 12:49

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3, a câştigat în prima instanţă procesul cu Dan Andronic, proprietarul ziarului Evenimentul Zilei.

Pe 26 mai, Secţia a-III-a Civilă din cadrul Tribunalului București a respins ca neîntemeiată cererea lui Dan Andronic. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în 30 zile.

"Dan Andronic, fonfleul tau de securist batran n-a mers. Mai incearca!", a scris Badea pe Facebook, în mesajul în care anunţa victoria în instanţă.

Citeşte şi: MIRCEA BADEA a primit o lovitură DURĂ...

Dan Andronic l-a dat în judecată pe Mircea Badea pe 3 septembrie 2014, pentru o declarație făcută de realizatorul Antena 3.

"Şi Dan Andronic mai nou are senzaţia că eu l-am ameninţat cu bătaia.Ce e cu ăştia, prieteni, cu băsiştii ăştia? Ce trag ăştia şi prin ce orificiu? E un virus băsist care circulă. Nu vreau să-l bat nici pe Robert, nici pe Dan. Nu vreau să-i bat, că nu am ce alege din ei. E o tâmpenie, nu mi-am propus", a spus Mircea Badea despre Dan Andronic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ