MIRCEA BADEA a primit o lovitură DURĂ...

| 01 iun, 10:02

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3, a fost reclamat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării de către jurnalista Eli Roman, de la Realitatea TV.

Totul a pornit de la un moment mai puţin plăcut pentru jurnalista de la Realitatea TV, petrecut în timpul unei transmisii live. Aceasta s-a bâlbâit şi, ulterior, s-a blocat, fiind nevoie de intervenţia din studio şi întreruperea transmisiei. Evenimentul a stârnit un val de ironii pe Facebook, iar Mircea Badea a prezentat aşa-zisa gafă în emisiune, în stilul său caracteristic.

La scurt timp, Eli Roman a lămurit situaţia şi a explicat că a fost vorba despre o cădere de calciu provocată de sarcină.

"Îi anunţ pe toţi colegii mei inclusiv pe cei care s-au repezit că nişte ulii să mă persifleze că sunt însărcinată în 5 săptămâni. Motivul căderii mele din live-ul de ieri după amiază de la Realitatea Tv a fost o cădere de glicemie care mi-a cauzat o încleştare a gurii, nemaiputând să vorbesc. Data viitoare, mai puneţi şi o întrebare! Jurnaliştilor profesionişti. Tocmai din cauza acelei crize traversez o perioada critică care îmi pune în pericol sarcina motiv pentru care stau la pat până săptămâna viitoare", a scris jurnalista pe Facebook.

Se pare că Eli Roman a mers mai departe şi a depus o sesizare la CNCD. "Fabulos! La plangerea aleia de la Realitatea care nu era in stare sa vorbeasca fara prompter. Noaptea mintii!", a scris Badea pe Facebook, prezentând citaţia de la CNCD.

Citeşte şi: MIRCEA BADEA, reacţie dură la adresa LIVIEI STANCIU

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

18 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iun, 19:52
Ducu Pop
Cand paiatele jignesc.........
Acest ,,fat jegos cu cu ca-ca-o la gura'' nu reuseste nici dupa 40 de ani de viata sa depaseasca stadiul de ,,MASCARICI'' iar povestea cu ,,plimbarica la Ctroceni'' pe la Iohanis pusa la cale deel si slugoi lui colegi, s-a dovedit un ,,FASSSSSS'' !!!!!!
03 iun, 12:48
Murphy
Revansa
Cand am citit despre o lovitura dura m-am gandit ca bufonul a acceptat o noua lupta cu motociclistul.
03 iun, 11:52
ionut
oferta munca!!!!
Incepand de astazi, nu te mai gandi la altceva decat la realizarile pe care le vei obtine in viitor si care vor fi infinit mai mari decat tot ce ai realizat vreodata pana in prezent. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
03 iun, 10:17
Calin
Oferta job
Începând de astăzi, nu te mai gândi la altceva decât la realizările pe care le vei obţine în viitor şi care vor fi infinit mai mari decât tot ce ai realizat vreodată până în prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
03 iun, 09:51
adi
adevarul ...
este ca si in televiziuni colcaie a slaba pregatire.intrebarea care se pune este : unde-i discriminarea ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ