Nepoţica lui Mircea Badea este frumoasă şi talentată. Lucrul pe care îl face MAI BINE decât unchiul ei

| 02 iun, 11:48

Nepoţica lui Mircea Badea face ce vrea, după cum povestea realizatorul tv într-una din emisiunile sale. După, şah, înot şi judo micuţa Rontzi, în vârstă de 7 ani, s-a dedicat dansurilor populare fiind membră a unui ansamblu format din copii.

Rontzi, nepoţica lui Mircea Badea este o campioană înnăscută. Dacă vârsta de 6 ani a dorit să facă judo, iar unchiul ei a aprijinit-o, la câteva luni după ce se apucase de acest sport, fetiţa devenea campioană naţională câştigând medalia de aur.

Cum este o fire activă, judo-ul a plictisit-o rapid pe Rontzi aşa că a decis să-şi îndrepte atenţia spre ceva mai complex, dar şi mai feminin, alegând dansuri populare.

Citeşte şi: MIRCEA BADEA a primit o lovitură DURĂ...

Fetiţa a fost prezentă alături de colegele sale în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani" de luni, 1 iunie, unde au încântat telespectatorii cu talentul lor şi pofta de viaţă. Rontzi a demonstrat că achia nu sare departe de trunchi în familia Badea, aceasta executând o sfoară în direct, la fel cum şi unchiul ei o făcea în emisiuni în urmă cu ceva ani, scrie click.ro.

Citeşte şi: MIRCEA BADEA, reacţie dură la adresa LIVIEI STANCIU

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ