MIRCEA BADEA, pus să sufle în FIOLĂ! REZULTATUL este incredibil

| 10 sep, 08:40

Mircea Badea a avut probleme cu polițiștii în noaptea de miercuri spre joi. După ce a încheiat emisiunea de la Antena 3, Badea a mers acasă. Numai că a fost oprit de poliția rutieră, care l-a pus să sufle în fiolă.

Deși în timpul emisiunilor sale, Badea se laudă că bea, rezultatul alcooltestului a fost în favoarea sa. Polițiștii nu au găsit ce sperau: Badea nu a consumat nimic, aparatul indicând valoarea 0.

Mircea Badea a declarat ca sta foarte bine cu autocontrolul că rezistă bine la băutură oricât de mult ar bea alcool. Vinul, proseco sau mojito sunt bauturile preferate ale moderatorului.

Citeste si: Nepoţica lui Mircea Badea este frumoasă şi talentată. Lucrul pe care îl face MAI BINE decât unchiul ei

"Detest berea! Vin, prosecco sau mojito rulz", explica Mircea Badea intr-una din emisiunile sale.

Tot atunci, vedeta de televiziune a vorbit pe si despre stilul sau de viata.

"Am vazut azi un reportaj despre sa halim raw. Specialistele erau niste bursuce amuzante:) Treaba e asa: eu mananc zahar tone, beau galeti de cofeina si ingurgitez alcool. Zilnic! Sunt raw sau ce?!", a spus Mircea Badea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 18:24
RSSS
I s-ar potrivi mai bine: TÂRLANU , MÂRLANU , PLĂVANU sau CRETY BOLOVANU.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ