Comentariu savuros la adresa Sorinei Matei: "A fost dată afară şi sinistra asta!"

| 06 apr, 15:34

Jurnalista Sorina Matei nu se mai regăsește în grila postului de televiziune B1 TV. Sabin Orcan revine la B1 TV de la 19:00 la 21:00 și acoperă atât timpul de emisie al lui Cătălin Prisecariu, cât și pe cel al Sorinei Matei.

Realizatorul Mircea Badea a reacționat, pe pagina sa de Facebook, la aflarea știrii că Sorina Matei a  fost scoasă din grila B1 TV.

"Hai că a fost dată afară și sinistră asta. E minunat. Mă amuză schizofrenia următoare: susținem "lupta anticorupție"! Bun, dar nu producem nici doi lei din piață, iar leafa noastra e plătita de "corupți". "Corupții" intră la pușcărie. Nu mai are cine să ne plătească leafa. Plângem că suntem dați afară pentru că susținem "lupta anticorupție". Așa ceva?!?! P.S. Vreau să sărbatoresc pe măsură. Dar să beau doar azi șampanie mi se pare puțin. O să dau o petrecere în Las Vegas unde ajung la sfârșitul acestei săptămâni. USA, baby!!!", a scris Mircea Badea pe Facebook.

 

Citeşte şi:  BOMBĂ! Sorina Matei a fost scoasă din grila B1 de Traian Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ