O realizatoare Realitatea TV a reuşit BÂLBA ANULUI. Cum îşi motivează jurnalista GAFA

| 03 apr, 13:10

Eli Roman, realizatoare Realitatea TV, a reuşit bâlba anului în emisiunea Prime Time News a colegei sale Andra Miron.

UPDATE Jurnalista Eli Roman dezvăluie pe pagina sa de facebook motivul care a dus la incoerenţa unui live transmis, ieri după-amiază, la postul Realitatea TV.

"Ii anunt pe toti colegii mei inclusiv pe cei care s-au repezit ca niste ulii sa ma persifleze ca sunt insarcinata in 5 saptamani. Motivul caderii mele din live-ul de ieri dupa amiaza de la Realitatea Tv a fost o cadere de glicemie care mi-a cauzat o inclestare a gurii, nemaiputand sa vorbesc. Data viitoare, mai puneti si o intrebare! Jurnalistilor profesionisti. Tocmai din cauza acelei crize traversez o perioada critica care imi pune in pericol sarcina motiv pentru care stau la pat pana saptamana viitoare", a scris Eli Roman pe pagina sa de facebook.

Aflată la Palatul Noblesse, în calitate de organizator al evenimentului, „Gala păpușilor”, dar și de corespondent de la acel eveniment pentru televiziunea sa, Eli Roman s-a încurcat și n-a mai reușit să iasă din încurcătură până a fost scoasă din emisie.

Realizatoarea tv nu a făcut altceva decât  să înșire câteva onomatopee, care n-au putut constituit  o știre inteligibilă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 07:13
Costy
afacere inedita la domiciliu
Vreti sa castigati bani GARANTAT, intrand pe piata AMERICANA de carti electronice?
Urmati 12 zile un curs GRATUIT pe calculator la domiciliu, dupa care incheiati contract legal cu Editura Epublishers SRL. Pentru informatii complete, trimiteti mesajul “PROIECT” la adresa de email [email protected]
03 apr, 18:52
Damoc Gabriel
Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]
03 apr, 14:37
Muguras Ciuvica
am auzit ca a avut o cadere de glicemie
ca Palada,cel cu probleme cervicale,caruia ii paraie gatul,in microfoane
doar ca el nu este insarcinat...
este doar umflat cu pompa
03 apr, 13:47
Andreea Mihai
este evident ca locul ei, nu este acolo...se califica pentru redactor sef la RTV-ul lui Ghita
sau la Obiectiv.Info,unde poti fi apreciat si daca esti mut

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ