EXPLICAŢIE ŞOCANTĂ a baronului Adrian Duicu, după ce fiica şi soţia sa au bătut un procuror

| 03 iul, 17:37

Fiica lui Adrian Duicu, cea care a susținut bacalaureatul, a fost surprinsă copiind! Au fost chemați procurorii și polițiștii, iar aceasta, alături de mama ei, i-au luat la bătaie. Duicu, fost președinte al CJ Mehedinți, a oferit explicații halucinante despre incident.

”S-a făcut percheziția corporală și nu s-a găsit nimic. S-a făcut percheziție în clasă și nu s-a găsit nimic. Apoi, fata a spus că vrea să meargă la mașină, unde se afla cealaltă soră a ei și mama ei, alături de părinții mei.

A fost însoțită de polițiști, iar când a deschis mașina, doamna procuror și un alt procuror au încercat să percheziționeze mașina, acolo unde se aflau telefoanele fetei mele. Familia mea s-a speriat pentru că nu știa despre ce e vorba. E un scenariu mizerabil!

Fata nu a făcut nimic. Sunt camere de luat vederi, iar dacă acestea nu funcționează nu e vina ei.”, a spus Adrian Duicu, la Antena 3.

Citeste si: Soția lui Radu Tudor, diplomat la MAE, a „deconspirat” salariul de la Antena 3 al prezentatorului TV

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ