Gorghiu: Mă așteptam ca PSD să nu poată să asiste la încă o înfrângere în Parlament

| 30 iun, 20:09

Copreședintele PNL Alina Gorghiu afirmă, într-o postare pe Facebook, că se aștepta ca social-democrații ''să nu poată să asiste la încă o înfrângere în Parlament'', aceasta mulțumindu-le tuturor parlamentarilor care prin prezența și votul lor au făcut posibilă numirea lui Mihai-Răzvan Ungureanu la șefia SIE.

''Mă așteptam ca PSD să nu poată să asiste la încă o înfrângere în Parlamentul României. Și e chiar haios că liderul de grup al PSD a invocat discursurile altora, mai puțin discursul cordial al lui Ponta la adresa lui Mihai-Răzvan Ungureanu din 2012. Ce-i drept, au avut o serie de eșecuri pe bandă: săptămâna trecută, o majoritate pentru Strategia Națională pentru Apărare, acum tot majoritate pentru numirea directorului SIE...cu toții știm ce urmează, doar că Ponta nu vrea să creadă sau să înțeleagă. Iar acum mă gândesc că, după ce și-a obligat parlamentarii la un boicot perpetuu, se poate întoarce acasă. Mai ales că s-a terminat sesiunea parlamentară. Dar vorba aia: e loc oricând de o sesiune extraordinară. Le mulțumesc tuturor colegilor mei parlamentari, care prin prezența și votul lor au făcut acest succes posibil'', a scris Gorghiu pe Facebook.

Mihai-Răzvan Ungureanu a fost numit, marți, director al SIE de plenul Parlamentului cu 278 de voturi ''pentru'' și șase ''împotrivă'', dintr-un total de 284 de voturi valabil exprimate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 iul, 20:49
brustureanu
gorghiu
se bucura madam de parca a castigat la loto !!!
01 iul, 19:44
markko003
Alina Gorghiu....o alta ....Udrea...numai rapandule au dus tarisoara asta de rapa...
30 iun, 21:09
liviuioan
--VAI !
Ce bucurie ! au inghitit broscoiul--maestrul de ceremonii--OLTEAN-- ei ANRP-ul--se bucura---iar penelistii QUINTUITI--asigura --AMANTELE .
01 iul, 19:51
markko003
numai panarame au ajuns sa conduca tara asta.....udrea ...turcanu ...paulavosch...rovana...andronescu...cand oare o sa vedem oameni capabili nu rudele securistilor dinainte de 89...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ