Rovana Plumb: PSD nu va participa la votul pentru învestirea lui Ungureanu la şefia SIE

| 29 iun, 17:30

Grupurile parlamentare reunite ale PSD au decis, în şedinţa de luni, să nu participe la votul pentru învestirea lui Mihai-Răzvan Ungureanu în funcţia de director al SIE, a declarat preşedintele interimar al social-democraţilor, Rovana Plumb.

 

"Nu s-a făcut niciun fel de vot, a fost o decizie luată prin consens în cadrul reuniunii grupurilor reunite, nu susţinem nominalizarea făcută de către preşedinte (n.r. - Klaus Iohannis) şi nu vom participa la vot", a afirmat Rovana Plumb, citată de Agerpres.

Cât priveşte participarea parlamentarilor social-democraţi în Comisia SIE, unde va fi audiat Mihai-Răzvan Ungureanu, Rovana Plumb a spus că aceştia vor proceda conform Regulamentului şi vor participa.

Citeste si: Gabriel Oprea, despre numirea lui MRU la șefia SIE: Nu ne retragem cuvântul

Întrebată în legătură cu tensiunile care ar fi fost în şedinţă, în ceea ce-l priveşte pe Valeriu Zgonea, Rovana Plumb s-a arătat surprinsă. "Nu a fost niciun fel de tensiune şi eu sunt surprinsă că mă întrebaţi acest lucru. Sigur că trecem printr-o perioadă în care normal trebuie să ascultăm opiniile colegilor, unii vorbesc cu vocea puţin mai tare, alţii puţin mai încet. Nu au fost niciun fel de tensiuni, este firesc să ascultăm poziţiile şi opiniile tuturor colegilor", a susţinut Rovana Plumb.

Întrebată dacă va cere, în şedinţa coaliţiei, ca şi cei din ALDE să se abţină şi să nu participe la votul de marţi, ea a spus că temele întâlnirii sunt cele socio-economice şi de guvernare. "În ceea ce priveşte poziţia privind nominalizarea, ea nu se va discuta în coaliţie", a mai spus liderul PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iun, 21:38
vasile
coment
Tanti ROVANA, care este greutatea moleculara a prenumelui matale in TABELUL ELEMENTELOR, a lui Mendeleev?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ