Când se întoarce în țară Victor Ponta? Rovana Plumb a făcut anunțul

| 30 iun, 23:49

Rovana Plumb, preşedinte interimar al PSD, a declarat la România TV că premierul Victor Ponta ar urma să se întoarcă din Turcia, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare.

 

"Probabil că se va întoarce în cursul săptămânii viitoare. A spus zilele trecute că îi mai trebuie două săptămâni de recuperare şi eu consider că pe primul loc şi cel mai importantă este sănătatea", a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb, la România TV.

Deşi există surse care afirmă că o dată cu întoarcerea premierului Victor Ponta de la clinica din Istanbul, unde a suferit o operaţie la genunchi, va avea loc o renegociere pentru funcţii în Coaliţie.

"Nu a existat niciun fel de astfel de discuţie. Nicio clipă", a mai spus Rovana Plumb, care a adăugat că nu a existat niciun fel de discuţii pentru schimbarea configuraţiei Guvernului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ