Rovana Plumb, despre numirea lui MRU: PSD nu are nimic de explicat

| 01 iul, 16:49

PSD consideră că a fost consecvent în privinţa numirii de la şefia SIE şi că nu are nimic nimic de explicat, spre deosebire de PNL, care în 2012 vota pentru dărâmarea guvernului Ungureanu, iar acum l-a susţinut pe acelaşi Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea spionilor.

Rovana Plumb a declarat că PSD a fost consecvent în privinţa votului pentru şefia SIE şi că cei care l-au susţinut pe Mihai Răzvan Ungureanu vor avea de dat explicaţii propriului electorat.

"Considerăm că PSD nu are nimic de explicat în legătură cu votul pt şefia SIE, ne-am respectat decizia, PSD este coerent şi consecvent. Cei care au ceva de explicat sunt cei care l-au propus şi s-au bucurat pentru alegerea sa. Domnul preşedinte a făcut acum câteva zile propunerea de o manieră care ne aduce aminte de fostul preşedinte, iar noul PNL s-a bucurat ca atunci când era votat Emil Boc. Le urez succes în a explica cetăţenilor cum asta este un altfel de politică, diferită de cea a fostului preşedinte", a spus Rovana Plumb.

Ea a mai afirmat că nu există probleme în coaliţie şi că aceasta funcţionează.

"În ce priveste coaliţia, colaborarea merge bine pe temele de guvernare, de interes pentru cetăţeni, locuri de muncă, pensii, salarii, scăderea preţului la medicamente".

Rovana Plumb s-a ferit să dea o dată exactă când se va întoarce premierul Victor în ţară.

"Pot să vă spun că doar medicii pot decide când dl preşedinte şi premier Ponta se întoarce în ţară", a mai arătat Rovana Plumb.

Citeşte şi: Mihai Răzvan Ungureanu, măsuri radicale imediat după ce a câştigat şefia SIE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ