Avocata lui Victor Ponta a ajuns la sediul DNA

| 02 iul, 11:29

Avocata lui Victor Ponta, Loredana Radu, a ajuns joi dimineata la DNA. Aceasta a venit probabil ca si cu alte ocazii pentru a prezenta procurorilor motivele pentru care Victor Ponta inca nu se poate prezenta la audieri, fiind impiedicat de starea medicala sa vina in tara.

Loredana Radu a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 11.00, pentru dosarul în care premierul este urmărit penal. La intrare, avocata nu a făcut nicio declaraţie.

Avocata primului-ministru a fost şi în 22 iunie la DNA, atunci prezentând procurorilor documente care să justifice faptul că Victor Ponta nu se poate prezenta pentru a fi audiat în dosarul în care este urmărit penal.

Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălarea banilor în dosarul lui Dan Șova, fapte pe care premierul le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.

Citeste si: Percheziţii DNA la omul de afaceri Horia Simu, în dosarul ANRP

De asemenea, procurorii DNA au dipus continuarea urmăririi penale pe numele lui Ponta pentru conflict de interese, în calitate de premier, în legătură cu numirea lui Dan Șova în Guvern.

"Prin urmare, în conformitate cu prevederile legale și constituționale, procurorul șef al DNA inițiază procedura de sesizare a Camerei Deputaților, pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale față Ponta Victor-Viorel, deputat, care în perioada în care se presupune că a săvârșit infracțiunile de conflict de interese a îndeplinit funcția de prim-ministru", se arată într-un comunicat transmis DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ