Liderii PSD cer miting uriaş pentru susţinerea lui VICTOR PONTA - surse

| 05 iul, 14:27

Decizie uluitoare luată, la nunta lui Valeriu Zgonea. Surse politice citate de România TV spun că mai mulţi lideri ai PSD le-au cerut Rovanei Plumb şi lui Liviu Dragnea ca PSD să organizeze un miting uriaş pentru susţinerea lui Victor Ponta şi pentru apărarea democraţiei. Totul, în contextul atacurilor venite la adresa lui Ponta de la preşedintele Klaus Iohannis şi de la fostul preşedinte Traian Băsescu.

Liderii PSD reuniţi sâmbătă seară la nunta lui Valeriu Zgonea au avut şi discuţii politice. În acest context, social-democraţii au avut o solicitare către conducerea partidului. Surse politice citate de România TV susţin că cei din PSD le-au cerut Rovanei Plumb şi lui Liviu Dragnea să organizeze, în zilele următoare, un miting de susţinere pentru Victor Ponta. Social-democraţii spun că ar fi nevoie de acest miting de susţinere, la care îşi propun să aducă în stradă 100.000 de oameni, "pentru a apăra democraţia" şi pentru a arăta că PSD îl susţine în continuare pe Victor Ponta la şefia Guvernului.

Cerere liderulor PSD vine în contextul criticilor aduse atât de preşedintele Klaus Iohannis la adresa lui Victor Ponta, care îi cere demisia, cât şi cele făcute de fostul şef de stat Traian Băsescu, care vorbea de posibilitatea ca Victor Ponta să fie luat cu mascaţii de pe aeroport la întoarcerea în ţară.

Această solicitare a liderilor PSD va fi discutată luni în şedinţa săptămânală a conducerii PSD.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iul, 13:51
Palada Pufosul
trebuie multa rapiditate...
dupa ce dau darul,invitatii lui Zgonea,sa se duca direct la miting
progres Romania
daca s-a furat cumva mireasa,sa se faca o regie si sa o gaseasca Ponta si sa apara cu ea la miting
progres Romania

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ