Ilie Sârbu, mesaj pentru senatorii PSD şi UNPR

| 03 iul, 09:29

Ilie Sârbu, liderul grupului PSD din Senat (format din senatorii PSD şi UNPR), le-a trimis o scrisoare colegilor senatori, la final de sesiune parlamentară.

"Datorită mobilizării dumneavoastră, senatorii social-democraţi şi progresişti şi senatorii liberal-conservatori, a fost posibilă adoptarea şi votarea de către Senat şi, în alte situaţii, de către ambele Camere, a unor priorităţi legislative aflate pe lista Guvernului României", scrie Ilie Sârbu, care menţionează Codul Fiscal, Codul Silvic şi alte documentele adoptate în actuala sesiune.

"Mulţumesc, de asemenea, tuturor membrilor grupului nostru pentru votul contra moţiunii de cenzură şi a celor trei moţiuni simple - din domeniul sănătăţii, agriculturii şi muncii - iniţiate de opoziţie în această sesiune. Rezultatele muncii noastre sunt considerabile şi, cu siguranţă, vor avea un impact major în ghidarea traseului politic pe care îl are grupul nostru în perioada care urmează", mai scrie Ilie Sârbu.

"Poziţia parlamentarilor noştri a fost fermă şi clară şi sper că va fi la fel în continuare. De asemenea, poziţiile publice pe care le-aţi exprimat în sprijinul apărării independenţei instituţiilor statului şi faţă de Guvernul Ponta au întărit coeziunea grupului. Ca întotdeauna, este minunat să ştiu că putem conta pe dumneavoastră pentru a merge mai departe", încheie liderul senatorilor PSD.

Citeste si: ALINA GORGHIU, atac la VICTOR PONTA: "Este o lipsă de loialitate, e un laş"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iul, 11:15
Palada Pufulet
doasarul cu retrocedarile ,in care apare si socrul Sarbu,oare in ce stadiu mai este?
ca intotdeauna,este minunat cand ma gandesc ca DNA nu lasa lucrurile neterminate..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ