Blaga, SFAT PENTRU PONTA: Dacă ține la România și la partidului lui, ar trebui să demisioneze

| 01 iul, 23:37

Premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze de la conducerea Guvernului, dacă ţine la România şi la partidul lui, a afirmat miercuri copreşedintele PNL Vasile Blaga, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

El a spus că ''problemele'' pe care Victor Ponta le are cu justiţia decredibilizează atât ţara, cât şi PSD, iar ''grija'' premierului de a ''sta agăţat de scaunul de la Palatul Victoria'' denotă faptul că nu-l interesează soarta românilor, ci doar a sa.

''Ponta nu are ce căuta în fruntea Guvernului României. (...) Orice om în situaţia lui şi-ar fi dat demisia, dar asta înseamnă să fii bărbat politic'', a declarat Vasile Blaga, la Realitatea TV.

Liderul PNL a opinat că Ponta şi-a pierdut autoritatea în propriul partid şi că PSD este în momentul de faţă ''în degringoladă'', fapt demonstrat şi de ieşirile publice ale unora dintre reprezentanţii marcanţi ai acestei formaţiuni politice.

Blaga a anunţat că liberalii vor introduce în toamnă, după vacanţa parlamentară, o nouă moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, fiind pregătiţi să preia guvernarea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ