Declarație incendiară a lui Ponta! Asistăm la cel mai grav și brutal atac împotriva aleșilor locali din istoria României

| 01 iul, 13:51

Premierul Victor Ponta i-a transmis felicitări lui Marian Oprișan, care a fost reales, miercuri, în funcția de președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România. Premierul a subliniat că aleșii locali se confruntă cu cel mai grav și brutal atac din istoria României.

"Felicitari lui Marian Oprisan si colegilor care conduc Consiliile Judetene in baza votului dat de romani in 2012! Si ei si primarii trebuie sa isi faca datoria fata de cetateni si sa reziste la cel mai grav si brutal atac impotriva alesilor locali din istoria democratica a Romaniei!", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Citește și:  Marian Oprișan: Victore, vino urgent acasă!

Marian Oprișan a fost reales, miercuri, în funcția de președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), în cadrul Adunării Generale a Uniunii.

Marian Oprișan a fost ales cu 26 de voturi, iar contracandidatul său, Ciprian Dobre, președintele CJ Mureș, propus de PNL, a primit 8 voturi favorabile. Un vot a fost declarat nul.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ