Cazanciuc despre Băsescu şi Ghiţă: Vorbim despre două persoane care au diverse afaceri judiciare

| 30 iun, 17:14

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a refuzat marţi să comenteze declaraţiile fostului preşedinte Traian Băsescu şi ale deputatului Sebastian Ghiţă referitoare la acţiuni ale justiţiei, arătând că sunt două persoane care în prezent au "diverse afaceri judiciare", transmite Agerpres.

 

Întrebat despre părerile exprimate de Traian Băsescu şi Sebastian Ghiţă care ar fi vorbit despre un atac concertat din partea justiţiei împotriva unor instituţii precum Parlamentul şi CCR şi dacă a fost sesizat în vreun fel, ministrul a precizat: "Vorbim de două persoane care au în momentul de faţă diverse afaceri judiciare. Nu aş vrea să comentez. Nu am primit un memoriu specific. Atribuţiile ministrului Justiţiei sunt legate în special de ce înseamnă administrarea sistemului după cum s-a văzut şi astăzi. Are atribuţii în materie normativă destul de importante".

Citeste si: Veste proastă pentru vip-urile din închisori! Nu mai primesc niciun beneficiu dacă "scriu" cărți

El a susţinut că nu a primit până în prezent un memoriu în care să se semnaleze aspecte din activitatea magistraţilor, explicând că, dacă ar exista un asemenea demers, acesta ar trebui îndreptat către CSM.

Referitor la discuţiile cu UNPR legate de viitorul său politic, Cazanciuc a menţionat: "Am avut discuţii cu domnul vicepremier Oprea, dar ele sunt, să spunem, într-o fază incipientă".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ