Teamnet: Grupul nu are legătură cu Sebastian Ghiţă de mai mulţi an

| 26 iun, 13:00

Grupul Teamnet susţine că nu mai are nicio legătură cu Sebastian Ghiţă, de mai mulţi ani, şi că măsurile luate de autorităţi sunt surprinzătoare, precizând totodată că nu a primit o comunicare oficială pe acest subiect.

"Grupul Teamnet nu are nicio legătură cu Sebastian Ghiță de mai mulţi ani. Găsim surprinzătoare măsurile luate de autorităţi şi precizăm că nu am primit o comunicare oficială pe subiect. Ne propunem o rezolvare cât mai rapidă a situaţiei şi ne arătăm întreaga disponibilitate de a coopera cu instituţiile abilitate. De asemenea, asigurăm toate părţile implicate de transparenţa noastră pe parcursul desfăşurării acestui proces", a afirmat Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group..

Procurorii DNA au pus, miercuri, sechestru pe bunurile, acţiunile şi conturile lui Sebastian Ghiţă, precum şi pe conturile a 51 de companii, în dosarul în care deputatul este urmărit penal pentru trafic de influenţă şi evaziune, potrivit unor documente ale anchetatorilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iun, 13:34
Nica Asultanescului
se scrie corect:de mai multi ani,nu an
un singur an este posibil sa ai tu....de scoala sau de acasa

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ