Alexandru Iacobescu, directorul general al România TV, DECLARAŢII la ieșirea de la DNA

| 03 iul, 14:29

Directorul general al România TV, Alexandru Iacobescu, a declarat vineri, la ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție Ploiești, unde a fost audiat în calitate de martor, că procurorii au fost interesați de relația lui cu deputatul Sebastian Ghiță.

"M-au întrebat de relația mea cu dl Ghiță", a declarat Alexandru Iacobescu, răspunzând unor întrebări.

Alexandru Iacobescu a fost audiat în calitate de martor în dosarul lui Iulian Herțanu, acesta fiind una dintre persoanele pe conturile căreia procurorii DNA Ploiești au dispus instituirea sechestrului asigurător, ca de altfel și pe conturile societății care deține licența pentru televiziunea România TV.

Tot vineri, Sebastian Ghiță, audiat la rândul său la DNA Ploiești, a refuzat să comenteze aspectele care vizau împrumutul de 90 de milioane euro pe care acesta i l-a acordat directorului general al RTV, Alexandru Iacobescu, punctând că aceasta este o chestiune care a avut loc între două persoane fizice.

Citeste si: SEBASTIAN GHIŢĂ, prima VICTORIE în instanţă: "Îi mulţumesc judecătorului"

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus, de asemenea vineri, amânarea deciziei în ceea ce privește contestația formulată de deputatul Sebastian Ghiță față de extinderea măsurii sechestrului asigurător pe bunurile sale.

Potrivit ÎCCJ, pronunțarea în dosar va avea loc la data de 13 iulie.

Procurorii DNA Ploiești au dispus, pe 24 iunie, luarea măsurii asigurătorii constând în indisponibilizarea prin instituirea sechestrului asupra sumelor existente, precum și poprirea celor ce urmează a fi încasate în conturile aparținând unui număr de 51 de societăți comerciale, care ar fi controlate de deputatul Sebastian Ghiță.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ