SEBASTIAN GHIŢĂ lămureşte situaţia: Niciun cetăţean din Moldova nu a primit un euro sau un obiect care să încalce legea

| 25 iun, 22:50

Sebastian Ghiţă a vorbit despre aşa-zisamită electorală din Moldova, iar deputatul a declarat că "niciun cetăţean din moldova nu a primit vreun ban sau obiect."

”În alegerile din Moldova nu s-a dat nicio mită electorală. Nu există un cetăţean care să fi luat un euro sau un obiect încât să încalce legea. Orice material distribuit în Moldova a fost ca cel din România şi a fost legal, în limitele hotărârilor de Guvernşi punct.", a declarat Sebastian Ghiţă.

"Declarația de martor mi-a atras atenția azi. Un martor cu identitate protejată, nu știu de ce se ascunde și de ce îl ascunde procurorul. Poate e un martor de la partidul care se opune PSD, poate e cineva care să îmi facă rău mie sau lui Victor Ponta.

Nicio lege din România nu interzice unui partid să facă o campanie electorală în Moldova. DNA a primit, prin fax, din Chișinău, o declarație a unui martor care a spus că în Moldova s-a făcut campanie electorală. Acesta a spus că”știu că faceți o anchetă și eu vreau să vă spun niște lucruri.” În condițiile în care nici eu, nici Victor Ponta nu știam că suntem anchetați. Dosarul a pornit de un înscris găsit la o percheziție. Nu știu unde și la cine. Nu am vorbit niciodată cu Victor Ponta despre campania din Moldova.”, a spus Ghiță.

 

Citeşte şi: SEBASTIAN GHIŢĂ va cere PROTECŢIA Procurorului General

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iun, 08:10
palada imobiliarul
si marmota invelea ciocolata,pufosilor,coana Mita...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ