Elena Udrea, audiată la DNA în dosarul privind campania electorală din 2009

| 21 oct, 10:17

Elena Udrea a ajuns vineri dimineață la sediul DNA pentru a fi audiată în dosarul privind campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2009, dosar în care este cercetată sub control judiciar alături de fiica fostului președinte, Ioana Băsescu.

La sosirea la DNA, Elena Udrea nu a vrit să dea declarații în fața jurnaliștilor.

Audierea fostului ministru al Turismului vine în contextul în care la începutul acestei săptămâni deputații au admis cererea DNA de începere a urmăririi penale pe numele Elenei Udrea.

În acest dosar, deputata este suspectată de două infracţiuni de instigare la luare de mită. Udrea este cercetată, sub control judiciar, pentru cinci fapte de spălare de bani.

Elena Udrea sustine că dosarul său este politic, iar scopul ar fi acela de a-i bloca intenţia de a candida independent la alegerile parlamentare.

În acelaşi dosar a fost pusă sub control judiciar şi Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, fiind acuzată de instigare la abuz în serviciu şi la spălare de bani. Tot sub control judiciar, în aceeaşi cauză sunt cercetaţi Gheorghe Nastasia, Victor Tarhon, Ioan Silviu Wagner, fost director general al Oil Terminal, şi omul de afaceri Giovanni Mario Francesco.

Tag-uri: elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ