Elena Udrea candidează la titlul de cel mai penibil politician

| 28 oct, 2013

Vestea proastă pentru doamna Elena Udrea este că, atât timp cât va vehicula pe Facebook astfel de gogomănii și comentarii puerile doar în speranța că va mai atrage puțin atenția, nici dumneaei nu va avea vreo șansă de a deveni „urmașa lui Traian Băsescu”.

Telefonul pe care vicepreședintele american Joe Biden i l-a dat lui Traian Băsescu nu a fost mai mult decât o formalitate diplomatică, lucru de altfel reflectat și de comunicatul extrem de sec al Administrației Prezidențiale dat publicității joi seară. Însă acest lucru n-a oprit-o pe Elena Udrea să viseze la „urmașii lui Traian Băsescu”.

Într-o postare pe un site de socializare, deputatul (încă) PDL a susținut că telefonul cu pricina arată, „fără putință de tăgadă”, că Victor Ponta „nu este și nu va fi niciodată urmașul lui Traian Băsescu”. Ce veste bună pentru Ponta! Cine ar vrea – în afară de doamna Udrea, evident – să fie „urmașul” lui Băsescu? Președinte mulți și-ar dori să fie, însă asemănarea cu Traian Băsescu nu face cinste nimănui.

Udrea nu s-a oprit aici cu judecățile de valoare despre vizita premierului în Statele Unite și cu interpretarea scopului telefonului către Președinție. Potrivit deducțiilor sale, oficialul american Joe Biden i-a povestit lui Traian Băsescu că Victor Ponta „s-a zbenguit puțin cam tare” în SUA și că „ar avea nevoie de puțină educație acasă”.

Probabil că doamna Udrea nu a avut „cea mai bună absorbție” a ideilor din comunicatul prezidențial – așa cum însuși Băsescu o lăuda pe la televizor – deoarece altfel nu ne explicăm cum de la subiecte precum Deveselu, Parteneriatul strategic cu SUA, Summitul de la Vilnius sau criza din Siria, fosta „blondă de la Cotroceni” a tras concluzia că Biden și Băsescu au vorbit despre Victor Ponta.

Vestea proastă pentru doamna Elena Udrea este că, atât timp cât va vehicula pe Facebook astfel de gogomănii și comentarii puerile doar în speranța că va mai atrage puțin atenția, nici dumneaei nu va avea vreo șansă de a deveni „urmașa lui Traian Băsescu”. Pentru ca cel mai detestat politician din România să aibă vreo șansă la prezidențiale (sau, ca să n-o supărăm pe doamna Udrea, politicianul cu cea mai redusă cotă de încredere), este nevoie de demersuri ceva mai consistente decât să plătești paparazzi și articole de presă prin ziare colorate ca să le demonstrezi alegătorilor cu ochii cât cepele că nu mai ești grasă.

Ceea ce nu a relatat Elena Udrea în „interpretarea” sa a telefonului lui Joe Biden este modul în care, asemenea copilului din propria parabolă pe care ne-a oferit-o, Administrația Prezidențială s-a grăbit să anunțe presei: „Și eu am vorbit cu Licuriciul! Și eu sunt om mare!”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 noi, 2013
El Condor
Titlu care i se potriveste ca o manusa
Madam de Pleascoi confunda un partid cu o istorie de peste 100 de ani, cu reprezentanti de seama pentru istoria acestei tari, cu "istoria" si "scarpinelile" unor partide si formatiuni civile efemeridice care nu au nici in clin, nici in maneca cu un trecut sau un viitor, d-apoi cu politica. Tot ce o intereseaza pe dumneaei sunt : pantofii cu toc cui; imbracaminte si genti de fite, precum si elementul balanganitor al amantului corsar -.
28 oct, 2013
Antiprostie
Atat de frustrata esti draga "jurnalista" incat mai ai putin si crapi!
Asa-i ca te deranjeaza enrom faptul ca Elena Udrea are dreptate in tot ceea ce scrie si spune?
Asa-i ca pupilu' lu' matale ca sa fiu elegant in exprimare, te plateste bine pentru a bate campii despre Eelena Udrea?
Asa-i ca va este teama de ea? Ca daca nu v-ar fi, n-ati mai baga-o in seama?! Dar asa, o monitorizati non stop, ceea ce e de bine. SI Haznaua 3 s-a straduit la fel dE mult ca tine , dar n-a reusit nimic. Minciuna avand picioare scurte, a rasuflat si adevarul a iesit la suprafata ,iar concluzia este doar una: Udrea este cel mai important politician dn Romania si cel mai puternic, competent, harnic, consecvent siiiii ....nesantajabila. Face cat toti "barbatii" din clasa politca. Nici pupilu' lu matale nu-i ajunge pe sub nas.
In rest , ramane cum am mai spus: UDREA VA FI PRESEDINTELE ROMANIEI, ea ne va scapa de bolsevimea USL, PUNCT.
28 oct, 2013
hahalera
Si tu candidezi cu succes la titlul de...
cea mai penibila jurnalista... sau, ma rog, "PR specialist care se crede jurnalist". Din cate vad pe pagina ta de prezentare... educatie - , cariera -, cat despre "iubit oamenii"... cerd ca mai mult iubesti dosul sefului :)
28 oct, 2013
cantautor
cand vorbea cu licuriciul mare Basescu,fie la Bucuresti fie in SUA,Ponta era sa cumpere tigari...pentru Nastase,Geoana,etc...
despre licuriciul mic,nici nu are rost sa vorbim..
asa cum spune si autoarea,Ponta este un om mare,dar nu prea mare,caci daca era mare nu era primit decat de licuriciul mic...
Despre Udrea ramane cum am mai vorbit...
mult mai inteligenta si mai frumoasa ca tine,chiar daca a trecut de prima tinerete...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ