Elena Udrea, cercetată sub control judiciar. E acuzată de SPĂLARE DE BANI în campania prezidenţială din 2009

| 22 sep, 15:10

Deputatul Elena Udrea este cercetată sub control judiciar, a precizat avocatul acesteia, Alexandru Chiciu, după audierile care au avut loc joi, la DNA.

UPDATE 16:34 Deputatul Elena Udrea este cercetată sub control judiciar într-un dosar privind campania prezidenţială din 2009.

"Elena Udrea nu este cercetată pentru fapte de corupţie. Apreciem că dosarul este absolut prematur realizat la acest moment, în condiţiile în care procurorii au avut la dispoziţie peste un an, timp în care puteau să facă cercetările. Există o serie de contradicţii între actele procurorilor, descrierea situaţiei de fapt în procesul verbal de aducere la cunoştinţă a calităţii de suspect şi elementele care s-au decelat astăzi din audierea martorilor. Cred că este mult prea devreme în a trage concluzii în ceea ce priveşte o situaţie de fapt concretă. S-a instituit măsura controlului judiciar", a precizat avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, după audierile care au avut loc joi la DNA. 

Potrivit acestuia, există ''o serie de contradicţii'' în procesul verbal prin care i s-a adus la cunoştinţă Elenei Udrea calitatea de suspect. 

"Există o serie de contradicţii în procesul verbal de aducere la cunoştinţă a calităţii de suspect, contradicţii dublate astăzi de declaraţiile unor martori care infirmă tezele procurorilor, martori care au fost audiaţi mai devreme", a afirmat Alexandru Chiciu. 

Întrebat dacă Elena Udrea a dat declaraţie în faţa procurorilor, apărătorul a precizat: "Pe fondul acestor contradicţii şi pe fondul discrepanţelor dintre situaţia de fapt reţinută în procesul verbal al procurorilor şi situaţia de fapt din dosar, este evident că nu putem da declaraţii".

 

Elena Udrea a declarat, joi, că procurorii DNA au început urmărirea penală faţă de ea pentru patru acuzaţii de spălare de bani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ