Elena Udrea, citată ca martor într-un dosar penal de la Tribunalul Hunedoara

| 10 iul, 12:08

Elena Udrea este citată ca martor într-un dosar penal de la Tribunalul Hunedoara. Elena Udrea, fost ministru al Turismului, este martor în dosarul în care fostul primar al municipiului Lupeni, Cornel Resmeriță, este judecat pentru abuz în serviciu, notează realitateadehunedoara.net.

Dosarul este disjuns din dosarul “Gala Bute”, în care Elena Udrea a fost condamnată. Procesul vizează fonduri alocate de Ministerul Turismului, pe mandatul Elenei Udrea, pentru stațiunea montană Straja.

Procurorii DNA arătau că Termogaz Company din Haţeg este societatea care a câştigat proiectul de modernizarea a staţiunii Straja, printre acţionarii acesteia fiind Miron Gărdean, fratele lui Adrian Gărdean, cu 44 %, şi Miron Lupulescu, cu 1%.  Documentele arătau că Miron Lupulescu este, de altfel, cel care a semnat o notă de fundamentare prezentată la Primăria Lupeni în baza căreia se arăta necesitatea achiziţionării de lucrări suplimentare pentru alimentarea cu energie electrică a staţiunii.

Tag-uri: elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ