Elena Udrea, DEZVĂLUIRI la rece din relaţia sa cu Dorin Cocoş

| 15 mar, 10:14

Elena Udrea a vorbit, la o emisiune TV, despre unele aspecte ale vieţii sale personale. Se pare că blonda este din ce în ce mai relaxată atunci când este întrebată de fosta sa căsnicie cu Dorin Cocoş, semn că timpul vindecă toate rănile.

Elena Udrea a mărturisit că mariajul cu omul de afaceri Dorin Cocoş reprezintă o amintire frumoasă pentru ea, în ciuda divorţului care a survenit oarecum neaşteptat. „Toate lucrurile frumoase durează puţin. Oricum, mai puţin decât îmi doresc”, a spus zâmbind Udrea.

Nu pot să spun că am suferit foarte mult. Având atunci o perioadă agitată – nu spun că acum nu am – nu m-am gândit foarte mult. Dar am trecut mai departe”, a comentat fostul ministru al Turismului.

Eu cred în continuare în dragoste, în relaţii noi”, a completat Elena Udrea, precizând că este o persoană extrem de pozitivă şi că asta a ajutat-o să treacă peste perioada petrecută în puşcărie.

Udrea a mai dezvăluit şi câteva picanterii din copilăria sa:

Cred că am fost prea cuminte, un copil prea cuminte. Când eram mică îmi spuneau Gabriela, dar la liceu toţi au început să-mi zică Elena. Cred că Elena mi se potriveşte mai bine”, a lămurit Udrea chestiunea celor două prenume ale sale.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ