Elena Udrea, după ce a aflat că va fi extrădată: Se pare că nu există justiţie pentru mine nici în România, nici în Bulgaria

| 10 iun, 19:35

Fostul ministrul Elena Udrea, condamnată definitiv în dosarul Gala Bute, va fi extrădată în România. Decizia magistraţilor bulgari este definitivă. Udrea a afirmat, după pronunţarea sentinţei, că nu există justiţie pentru ea nici în România, nici în Bulgaria şi acuză judecătorii că au răspuns la ”presiuni”.

 

Decizia de extrădare a Elenei Udrea însoţită de motivare urmează să fie transmisă de autorităţile judiciare bulgare celor române. Poliţia Română va consitui o echipă care va fi trimisă în Bulgaria pentru a o prelua pe Udrea şi a o aduce în ţară.
”Se pare că nu există justiţie pentru mine nici în România, nici în Bulgaria”, a afirmat Elena Udrea imediat după ce a aflat sentinţa magistraţilor.
Ea a precizat că va avea un mesaj public în zilele următoare.
”O să am un mesaj în zilele următoare pentru cei care au făcut presiuni asupra judecătorlor şi pentru judecătorii care au acceptat aceste presiuni”, a adăugat fostul ministru.
Întrebată ce-i va spune fiicei sale,Udrea a precizat că un copil de trei ani nu înţelege ce se întâmplă şi îi va explica că nu ajunge să o vadă pentru că are ”ceva de făcut”.
Magistraţii Curţii de Apel din Sofia au decis, vineri,  ca Elena Udrea să fie extrădată în România.
Decizia magistraţilor vine după mai multe amănări ale pronunţării, dar este definitivă.
În 19 aprilie, magistraţii de la tribunal au decis că Elena Udrea va fi extrădată, însă decizia nu era definitivă şi a fost atacată cu apel la Curtea de Apel de la Sofia.
În 7 aprilie, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare, ea părăsind ţara înainte de pronunţarea sentinţei.
Udrea a fost prinsă în Bulgaria, când încerca să treacă graniţa în Grecia.

 

Tag-uri: elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ