Elena Udrea face acuzații dure la adresa Înaltei Curți de Casație și Justiție

| 29 mar, 10:20

Elena Udrea face acuzații dure la adresa Înaltei Curți de Casație și Justiție. "Nu vă lăsați păcăliți! Sesizarea pe care ÎCCJ vrea să o trimită Curții Europene de Justiție, în dosarul Gala Bute, are legatură mai puțin cu mine decât cu dorința de a găsi ac de cojocul Curții Constituționale", a scris fostul ministru al Tursimului, într-o postare pe facebook.

Udrea a continuat: "Ținta, fără niciun dubiu este dorința ÎCCJ de a nu respecta deciziile CCR! [...] Propaganda din presă a statului paralel din care face parte conducerea ÎCCJ a devoalat planul acesteia de a se folosi de dosarul Gala Bute pentru a trimite această sesizare CJUE pretextând că în acest dosar e vorba despre fraudarea fondurilor europene. Este o minciună!!.

Fostul ministru a reacționat astfel după ce în presă au apărut informații potrivit cărora Instanţa Supremă ar lua în calcul să sesizeze Curtea de Justiţie a Uniunii Europene pentru decizia CCR care a aruncat în aer activitatea judecătorilor. Problema a fost adusă în discuţie în procesul prin care Elena Udrea vrea anularea condamnării din dosarul Gala Bute.

În 22 aprilie, Înalta Curte decide definitiv dacă face o asemenea sesizare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ