Elena Udrea își rezervă o felie mare din gheșeftul prezidențial

| 13 dec, 2013

În timp ce românii au sărăcit masiv în timpul celor două mandate ale președintelui-premier Traian Băsescu, în momentul de față ies la iveală și constatăm că mai există și excepții, puține dar cu atât mai notabile.

Luînd pulsul afacerilor președintelui, care pe final de mandat și cu ajutorul neprețuit al domnului Ghețea, de la CEC, și-a împroprietărit familia cu 290 de hectare arabile în comuna Nana, Elena Udrea a intrat și ea în ”biznisul” agricol, cumpărând 80 de hectare în aceeași zonă.

"Aproximativ 1,8 hectare din cele aproape 80 de hectare antamate sunt în comuna Nana. Restul, până la 80, sunt în alte comune din Călăraşi şi din Dâmboviţa. Intenţionez să mai achiziţionez, inclusiv în Nana, dacă găsesc la preţ rezonabil", s-a lăudat recent Elena Udrea în presă.

Suntem siguri că nu prețul terenului ar fi împiedicat-o pe deputata liberal-democrată să achiziționeze mai mult, chiar dacă ea, spre deosebire de Ioana Băsescu, nu a fost nevoită să recurgă la vreun credit bancar surprinzător. În fond, hectarele alea, chiar dublate, abia dacă se pun la nivelul unei fracțiuni din garderoba de zi cu zi a celei care se împleticea nu demult pe holurile parlamentului, în pantofi cu toc care costau mai mult decât poate câștiga o familie medie într-un an de zile de muncă, în România.

Dacă Elena Udrea nu a cumpărat cel puțin jumătate cât a acumulat notărița Băsescu, motivul ar fi că nu prea credem să fi rămas mult teren arabil acolo, după ce s-au perfectat tranzacțiile pe banii de la CEC. Cât teren agricol poate să aibă, până la urmă o comună de talie medie?

Bine că totul s-a rezlvat relativ simplu, cu un mic telefon dat de papa, le president de la republique.

Dacă se sufleca Traian Băsescu și dădea un telefon mare, adevărat, să zdrăngăne vitrina CEC-ului la stradă, ne trezeam în situația că în loc să ia de o comună, cumpăra tot județul, sau, mai știi, de o regiune. Asta da surpriză la adresa lui Liviu Dragnea, care s-ar fi văzut astfel nevoit să conserve în proiectul de regionalizare nu numai unitatea Ținutului Secuiesc, ci și pe a noilor feude, că moșii cu greu s-ar mai fi numit. Noul proiect de regionalizare ar fi avut în componență, desigur, o nouă zonă portocalie de sud-est, formată din alăturarea latifundiară menționată și care ar fi trebuit numită, cum altfel, Băsudria.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 dec, 2013
ALIN
ESTE SIMPLU: intrati pe link-ul de mai jos si inscrieti-va,e gratis,iar apoi spor la profit!
ESTE SIMPLU: intrati pe link-ul de mai jos si inscrieti-va,e gratis,iar apoi spor la profit!
14 dec, 2013
Lute... ştii tu care, scârbo !
Fut cu scarbă pe mă-ta !
Fă, putoare ( sau oricare spurcăciune care se ascunde sub acest nume şi sub această poză de târfă )...ce-ar fi ca să sugi tu lindicul Elenei Udrea exact in mijlocul ciclului menstrual, apoi sa pleci satiscafută la varanul securist, să-i adulmeci cu nesaţ başinile si să-i lingi găoaza în momentul suprem al diareei zlnice ? Marş futu-vă la creţ , de produs e defecte ale unor spermatozoizi alteraţi ! Vă prind eu, animalelor neanderthaliene şi vă voi sodomiza pe cinste !
14 dec, 2013
nicu
sa fim intelesi,putini politicieni fac politica pentru tara.Dar si mai putini investesc in tara.tu,care esti platit din banii voiculescieni,deci tot din banii romaniei pe care el si ia insusit fraudulos,nu cred ca ai atata minte sa poti intelege asta.dar iti scriu incet ca nu poti citi repede.cati politicieni au cumparat cu munca lor o bucata de pamant in tara?toti l/au arendat.cati au investit in romania//?isi duc banii prin barbados.asa ca dragul meu ,cum arata aceasta femeie,ce caracter are,nu puteti voi egala.ca isi permite sa umble imbracata sic,va doare?la cum arata ea pentru multi dintre voi e strugurele acru.invidie,nu/i asa?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ