Elena Udrea și Valeriu Turcan, război pe Facebook

| 24 dec, 2014

Preşedintele Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a răspuns, într-o postare pe Facebook, declaraţiei lui Valeriu Turcan, care spune că Traian Băsescu a numit-o pe Alina Bica la conducerea DIICOT la insistenţele liderului PMP. Fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu a răspuns atacului Elenei Udrea cu un îndemn la decență.

"Valeriu Turcan, cel care probabil şi acum ar fi fost pentru public doar soţul Ralucăi Turcan dacă nu m-ar fi cunoscut pe mine, a afirmat recent că Preşedintele a numit-o pe Alina Bica în fruntea DIICOT ca urmare a insistenţelor mele. Vreau să fac trei comentarii scurte:

1. Ca unul care a lucrat cu Traian Băsescu atâţia ani, Turcan ar trebui să recunoască faptul că nimeni nu îi poate impune ceva acestuia, oricât ar insista.

2. Preşedintele colaborase în câteva momente, cum ar fi elaborarea Codurilor penale, dar nu numai, cu Alina Bica şi o cunoştea ca profesionist suficient de bine încât să o susţină fără recomandarea sau insistenţele cuiva. 
3. Nu Valeriu Turcan ar trebui să vorbească despre susţineri şi recomandări, deoarece cariera lui se bazează exclusiv pe aşa ceva. În 2006, a lucrat ca şi consultant de comunicare pentru mine. Fusese dat afară de Tăriceanu de la Agenţia de Strategii Guvernamentale şi rămăsese fără job.
După ce a plecat Adriana Săftoiu de la Cotroceni, în primăvara lui 2007, am fost printre cei care l-au susţinut, chiar insistent, pentru ocuparea postului de purtător de cuvânt. Aşa se face că, astăzi, are ocazia să vorbească pe la televizor în calitate de fost colaborator al Preşedintelui şi, deci, evident, un mare cunoscător într-ale politicii! Episodul cu plecarea de la Cotroceni, dat afară de Preşedinte, într-o altă postare...
" a scris Elena Udrea pe Facebook.

Răspunsul lui Valeriu Turcan nu a întârziat să apară.

"Doamnei Elena Udrea, îi doresc liniște sufletească, împăcare și multe bucurii alături de familie și cei dragi!
În toate trebuie să existe măcar un dram de decență și dreptate!
" a scris Valeriu Turcan pe rețeaua de socializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 dec, 2014
diferit
Trafic de influenta ?
Oare asa s-o nuimi actiunea d-nei Udrea ?
24 dec, 2014
diferit
Corectie numi in loc de nuimi.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ