Elena Udrea îi avertizează pe cei care vor să preia controlul țării! Am revenit!

| 12 aug, 12:47

Fosta șefă a PMP, Elena Udrea, spune prin intermediul rețelei de socializare că dupa o perioada de introspectie, a revenit. Elena Udrea subliniază că i-a atras deja atentia sporita a celor care sunt pe cale sa preia controlul tarii in spatele perdelelor de fum pe care le folosesc, gen interesul national si lupta cu coruptia si, care inchid gura oricui.

"Dupa anuntul ca "m-am intors", am vazut si concluzii care m-au amuzat. "Udrea revine in politica". De fapt, Udrea a fost tot timpul in politica. Chiar si din puscarie... Doar ca experienta traita, mi-a cerut un timp de analiza. Ce merita si ce nu merita in viata?

Citeşte şi:  Elena Udrea, relatare SAVUROASĂ despre cum a fost FILATĂ de serviciile secrete

Raspunsul mi l-am dat fara niciun efort: doar lucrurile in care crezi, fara nicio ezitare si cu toate dificultatile pe care le intampini. Pentru ca sunt putini cei care astazi mai au curaj sa spuna adevarul si nebunia sa se implice, sa le pese.

Ca urmare, dupa o perioada de introspectie, am revenit. Ceea ce mi-a atras deja atentia sporita a celor care sunt pe cale sa preia controlul tarii in spatele perdelelor de fum pe care le folosesc, gen interesul national si lupta cu coruptia si, care inchid gura oricui indrazneste sa vorbeasca, cu un dosar penal sau cu o campanie de discreditare prin acoperitii din presa. Sa vedem ce urmeaza...", conchide Elena Udrea.

Tag-uri: elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ