Elena Udrea, în dosarul Gala Bute: Cei care au făcut abuzuri vor răspunde pentru ele, în faţa lui Dumnezeu. Fericire!

| 09 sep, 17:34

Elena Udrea susţine, după termenul de judecată în dosarul Gala Bute la care a fost prezentă vineri, că unul dintre martori a declarat în faţa instanţei că Elena Udrea nu a avut nicio legătură cu geanta cu bani vehiculată ca şpagă în acest dosar.

Elena Udrea a scris pe Facebook că geanta cu bani despre care se vorbeşte în dosar nu a ajuns la ea, ci a circulat între omul de afaceri şi consilierul său.

"La termenul de astazi din procesul meu a fost audiat ca martor fratele lui Adrian Gardean, cel care i-a dus geanta cu bani lui Nastasia. Declaratia lui, oricat a incercat reprezentanta DNA sa obtina raspunsuri acuzatoare la adresa mea, a fost ferma:

- fratele lui i-a spus ca cel cu care vorbea la MDRT era Nastasia, ca el i-a cerut comision sau sponsorizarea galei de box
- i-a spus ca ii duce geanta cu bani lui Nastasia
- nu i-a spus niciodata ca ar fi vorbit cu mine despre asa ceva, ca eu i-as fi cerut vreodata ceva sau ca mi-ar fi dat ceva
- ca nu ma cunostea
- ca stie de la el ca m-a intalnit o singura data la un eveniment la care erau prezente mai multe persoane

Si totusi George Nastasia este liber, fara nicio restrictie, iar eu sunt sub control judiciar...
Dar, ce se intampla in ultimele zile imi creste speranta ca se va face dreptate si ca toate abuzurile se vor opri iar cei care le-au facut vor raspunde pentru ele, in fata lui Dumnezeu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ