ELENA UDREA, în faţa instanţei de ziua sa. Cere să scape de arestul la domiciliu

| 21 mai, 14:02

Elena Udrea a ajuns în faţa judecătorilor. Ea cere să scape de arestul la domiciliu. Înainte să intre în sala de judecată, Udrea a vorbit despre cadourile pe care le-a primit azi, de ziua ei, dar a ezitat să spună dacă a fost vizitată de Traian Băsescu.

" Am primit foarte multe flori. Mă bucur că mulţi oameni sunt alături de mine, sunt uimită că lumea are curaj să-mi dea telefon pe numărul meu obişnuit...mă aşteptam ca oamenii sa fie reticenţi să-mi dea mesaje pe un telefon care se presupune a fi monitorizat." a declarat Elena Udrea.

Întrebată de jurnalişti dacă fostul preşedinte, Traian Băsescu, a sunat-o de ziua sa, Elena Udrea a spus că "încă nu, dar e abia ora 14:00."

Udrea a mai spus ca nu intelege ca ar fi greu sa ii fie schimbata masura preventiva, la doua saptamani dupa plasarea ei in arest la domiciliu.

"Inteleg ca e greu sa se schimbe masura. (...) E firesc sa iti doresti sa fi judecat in libertate. Acum e important ca pot sa stau acasa, e mult mai bine decat in penitenciar. Citesc foarte mult. Va recomand 'Calugarul care si-a vandut Ferrariul'.

Sunt in perioada in care acumulez foarte mult spiritual si ma bucur de tot ce mi se intampla in aceste zile in mod miraculos", a mai spus Udrea.

Citeşte şi: INCREDIBIL! Cum îşi va sărbători ELENEA UDREA ziua onomastică şi ce mesaj a transmis

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ