ELENA UDREA, în lacrimi! DECIZIA instanței este CUMPLITĂ

| 16 oct, 20:10

Ștefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu și Marius Botoroagă, denunțătorii Elenei Udrea, au scăpat de controlul judiciar. Elena Udrea, Rudel Obreja, Tudor Breazu și Ion Ariton rămân cu măsura preventivă a controlului judiciar.

De altfel, Breazu poate lua legătura indirect cu Topoliceanu pentru că au de rezolvat situația unui imobil pe care îl dețin împreună.

Într-o intervenție telefonică la B1 TV, Udrea a anunțat că "evident că o să atac această decizie. Sunt surprinsă pentru că oricine a văzut declarațiile acestora, oricine a mai văzut oameni mințind, își dau seama cât adevăr e în ceea ce au spus".

"Aștept să văd motivarea instanței pentru care argument cei care au dat azi declarații și încearcă să obțină o pedeapsă mai mică cu o treime au scăpat de măsura preventivă", a subliniat Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 oct, 13:41
Andrei Pop
BOMBA,GRENADA,EXPLOZIV,ZGUDUITOR,OBEDIENT,SNSPA
SEBASTIAN GHITA nu este în lacrimi! desi DECIZIA instanței este CUMPLITĂ
rămâne cu măsura preventivă a controlului judiciar.
Robert,iarta-ma dar esti prostut rau

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ