Elena Udrea în Piața Universității - culmea protestului

| 25 sep, 2013

Un lucru să fie clar, dacă Elena Udrea își declară adeziunea la cauza Pieței, nimeni nu mai rămâne acolo.

Momentul precis în care Elena Udrea a declarat pentru Mediafax că, dacă n-ar fi în politică, ar fi în Piața Universității a avut ceva de-a dreptul funebru pentru orice cauză ecologist-stângistă care și-a legat vreodată speranțele de protest și de Roșia Montană. "N-aş putea fi decât în politică, aşa, ca activitate principală, din punct de vedere al carierei. Pe de altă parte, spuneam într-o discuţie că, dacă n-aş fi astăzi politician, aş fi în Piaţa Universităţii", a declarat Udrea.

Să vină însăși efigia sistemului pe care, chipurile, îl combați, să-ți ridice osanale este o contrareclamă cumplită, în termeni de PR. Cucoana aceasta, Udrea, nomina odiosa nu numai pentru majoritatea de stânga responsabilă de noua configurație politică a Parlamentului, dar și pentru numărul neprecizat al nehotărâților sau dezamăgiților politic din această țară, a negat dintr-o singură frază aruncată din vârful țuguiat al buzelor atent rujate, de la înălțimea pantofilor cu tocuri exagerate și firmă de renume, tot efortul adolescenților care au pictat tricouri sau au bătut darabana cu bidoane de plastic pentru mai bine de două săptămâni.

Este absolut incredibil, dar din perspectiva bătăușilor care au stat mereu la pândă, așteptând doar semnul pentru un caft epocal cu forțele de ordine, fandoselile preferatei prezidențiale sunt mai eficiente ca trei plutoane de jandarmi dintre cei mai bine instruiți. Ce cotiere, ce scuturi, ce căști sau bastoane, îi trimite pe toți rușinați acasă madam Udrea, liberal-democrata cu taior și apetit pentru Cotroceni. Pentru că, un lucru să fie clar, dacă Elena Udrea își declară adeziunea la cauza Pieței, nimeni nu mai rămâne acolo. Pur și simplu, Udrea le îngheață tuturor lozinca în gât și le trimite fanatismul cel mai motivat la culcare.

Cine ar vrea să fie coleg sau, mă rog, tovarăș de cauză cu Udrea, sub balconul Universității, acolo unde alți protestatari anti-sistem au fost tocați mărunt de jandarmii trimiși de Boc cel obedient? Cauza despre care declară Udrea că-i este dragă nu poate fi în cel mai bun caz decât o cauză perfect coruptibilă. Declarația de susținere din partea unui politician aparținând chiar sistemului care a provocat problema controversată este cântecul de lebădă al protestului și al speranțelor celor câțiva care și-au mai închipuit până acum că este posibil să scapi această cauză nemanipulată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 sep, 2013
Antiprostie
aberezi tovarasa
Un articol aberant, scris amatoristic, lipsit de logica evident si de adevaruri. Udrea, este cel mai competent politician, cel mai serios si corect, restul e cancan, frustrare si invidie!
25 sep, 2013
@ Fa, Radu, fa ! Putoare !
Mami tau stie ca esti masturbatoare sefa ?
Mars pe Centurile patriei iubite, starv nenorocit ce te-a cacat muma-ta, care la randul ei a fost tarfa de duzina ! ' mnezeii tai de muiere nefutu ta soi dornica de-o muie si de-un anal adanc cu pula de 30 cm !
25 sep, 2013
cantautor
"Cucoana aceasta, Udrea, nomina odiosa nu numai pentru majoritatea de stânga responsabilă de noua configurație politică a Parlamentului, dar și pentru numărul neprecizat al nehotărâților sau dezamăgiților politic din această țară, a negat dintr-o singură frază aruncată din vârful țuguiat al buzelor atent rujate, de la înălțimea pantofilor cu tocuri exagerate și firmă de renume, tot efortul adolescenților care au pictat tricouri sau au bătut darabana cu bidoane de plastic pentru mai bine de două săptămâni"
Asta dupa ce Udrea chiar spusese:daca nu eram in politica...
Mi se pare o exprimare cam vulgara(caci nu e precizat ca pamflet,cel putin "Cucoana")
Incepe,pe masura ce va indreptati cu fervoare si frustrare tipic feminina si masculina("chiloteii") impotriva ei ,cu o frenezie demna de o cauza mai buna,sa-mi devina simpatica..
si o sa ma manifest in consecinta...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ