Elena Udrea nu poate fără Băsescu

| 09 sep, 2013

Dorul de Băsescu o mistuie pe Elena Udrea. Este fabulos faptul că după atâta timp în care fiecare român a văzut aluatul din care este făcută doamna ministru Udrea, aceasta continuă să suspine în viața politică de la noi.

În programul de astăzi, vă prezentăm cu (ne)plăcere o telenovelă de producție dîmbovițeană ce îi are ca protagoniști pe Elana „Nuți” Udrea în rolul casnicei PDL, și pe Traian “Lingou” Băsescu în rolul “măgarului supărat pe sat.” Nu ratați poveștile incredibile, pline de emoție și pasiune, jucate impecabil de către cel mai iubit cuplu de la Buftea: Udrea – Băsescu. Serialul este difuzat, din când în când, pe EVZ, atenție programul este interzis oamenilor care au un dram de minte.

Cam așa s-ar putea sintetiza felul cum madame (proaspăt mademoiselle) Udrea joacă teatrul ieftin în interviul pe care cei de la EVZ i l-au luat divei politice. Pentru cei care nu sunt la curent cu noile zise ale lui Udrea, aceasta plânge după despărţirea lacrimogenă dintre Băsescu şi PDL. Adică singurul lucru care ţine PDL sub genunchiul broaştei în sondaje este faptul că s-a despărţit de Băsescu. Lasă că din 2010 şi până în 2012 guvernarea PDL a adus românii la sapă de lemn, lasă şi faptul că PDL a fost singurul partid care a tăiat pensiile în istoria guvernărilor din România, lasă la o parte şi uită că salariile au fost tăiate cu 25% de gaşca Boc-Băsescu-Udrea, hai să nu băgăm de seamă că PDL a fraudat cap coadă toate liniile de finanţare din programele europene, singura problemă a acestui partid care se vrea geamandura de care să se lege toate partidele de dreapta este că Băsescu l-a părăsit pentru una mai tânără şi mai Populară.

Blonda preferată a politicii post-decembriste, adesea fotografiată în bikinei pe plajă, nu poate trăi fără Băsescu. Vă rog să nu mă bănuiţi de tendenţiozitate pentru că iată ce zice Nuţi: „Avem nevoie de preşedinte ca de aer... Ca sa nu mai spun ca il vad ca fiind singurul capabil sa genereze unitate in randul fortelor politice de centru-dreapta” De aici şi tenta telenovelistică pe care o are interviul din EVZ. Este de-a dreptul ciudat să spui că Băsescu este cel care poate genera unitate în dreapta românească când noi ştim bine că unitatea nu este punctul forte al preşedintelui. Dacă doamna Udrea ne spunea că Băsescu este singurul capabil să dezbine forţele de dreapta din România o credeam. Dacă nu înţelegeţi cumva ce spun vă reamintesc prieteneşte că Băsescu a desfăcut unitatea în CDR, când PD-ul lui a plecat cu călcâiele în spate din guvern. Vă aduc aminte şi dumneavoastră, doamna Udrea, că Băsescu a scos PD-ul şi din alianţa D.A., nu? Întrebaţii pe PNL-işti dacă le este dor de Stolojan sau Flutur înainte să vorbiţi de unitate şi Băsescu. Coeziunea, cooperarea, unitatea şi solidaritatea sunt concepte care nu pot încăpea în aceeaşi frază cu Băsescu. Dacă actualul preşedinte Băsescu este cel care se îndreaptă spre unificarea PDL, PMP, FC şi PNTCD atunci vă zic, fugiţi băieţi, fugiţi cât mai aveţi timp şi lăsaţi-l pe Băsescu cu Udrea. Lăsaţi-i să facă un nou partid, partidul în doi şi voi vedeţi-vă de drumul vostru şi nu vă uitaţi înapoi.

Tupeul este fantastic, dar trebuie să recunoaştem că Udrea ce face, face cu un oarecare stil. Nu sunt mulţi cei care pot într-o singură frază să pupe puţin preşedintele partidului şi în acelaşi timp să-i dea o pălmuţă unui vicepreşedinte al aceluiaşi partid care şi-a permis să-i atace pe colegii din Mişcarea Populară (pentru Udrea). Şi dacă tot suntem la laudatio nu putem să nu menţionăm cununa de laude pe care doamna (domnişoara) Udrea o împleteşte pentru Traian Băsescu şi acţiunea are şi reciprocitate.

„Niciun alt lider al Dreptei nu are încrederea de care se bucură preşedintele României ... este un om cu viziune..... sub tutela sa, Dreapta românească ar avea şanse mari ... speranţa e tot în Traian Băsescu.“ – Elena Udrea despre Traian Băsescu, 07.09.2013.

”Știu două femei care îi bat pe Crin și pe Ponta în sondaje: Monica Macovei și Elena Udrea. Sunt mult mai consecvente decât fiecare dintre ei. Și în dezbateri publice l-ar bate și pe Crin și pe Ponta”, Traian Băsescu despre Elena Udrea. 02.09.2013

Vedeţi ce frumos merge treaba? O mână spală pe alta. În orice caz tandemul, Udrea – Băsescu a ajuns inseparabil. Aproape că nici nu ţi-o poţi imagina pe Nuţi fără hăhăielile şefului statului. Nu ştiu dacă e de râs sau de plâns, dar când mă gândesc că nu mai este mult și o să începem să îi vedem din ce în ce mai des pe cei doi, împreună, pe baricadele electorale mă cam îngrozește. Eu încerc să îmi reprim amintirile guvernării PDL, încerc să uit de bazinele construite în comune cu 500 de locuitori, încerc să uit de terenurile de fotbal construite în pantă și încerc să nu îmi amintesc de dezastrul economic care s-a abătut asupra României sub guvernarea portocalie, dar Udrea și Băsescu nu mă lasă. Apar tot timpul împreună cu aceleași mesaje mincinoase, pentru că se țin în brațe unul pe celelalt, politic vorbind, se completează și dezinformează în echipă.

Nu trebuie să zăbovim prea mult cu discuțiile pe acest subiect pentru că sunt sigur că provoacă o oarecare repulsie pentru mulți dintre cei care au reușit să aibă răbdarea să citească aceste rânduri. Telenovela Udrea – Băsescu va fi difuzată timp de cel puțin un an și câteva luni, sfârșitul sezonului va fi difuzat într-o duminică, odată cu alegerile prezidențiale din 2014. Există și posibilitatea prelungirii serialului cu un eventual sezon doi, dacă primul sezon este primit destul de bine de public. Vizionare plăcută!

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 sep, 2013
cantautor
"Nu trebuie să zăbovim prea mult cu discuțiile pe acest subiect pentru că sunt sigur că provoacă o oarecare repulsie pentru mulți dintre cei care au reușit să aibă răbdarea să citească aceste rânduri ".
Ai dreptate,la o parte dintre noi ne provoaca repulsie...
Dar nu subiectul,discutiile ocazionate,doar traim in democratie si respectam opiniile altora...
Ne provoaca repulsie abordarea aproape zilnica a subiectului pe acest site ,precum si frustrarea evidenta a autorului...
Si ai dreptate,cateodata ne pierdem rabdarea....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ