Elena Udrea, prima declarație publică după ce s-a întors din Costa Rica

| 13 sep, 17:01

Elena Udrea, prima apariţie după întoarcerea din Costa Rica. Fostul ministru s-a prezentat, astăzi, la Instanța Supremă, pentru a participa la procesul în care se investighează finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu, din 2009. Termenul, însă, s-a amânat.

"Voi veni la toate termenele", a declarat Elena Udrea, la intrarea la audieri.

Întrebată de ce s-a întors în România, Udrea a replicat: "Pentru că dintotdeauna am vrut să stau la mine acasă."


Mai mult, întrebată dacă a venit să-și dovedească nevinovăția, fostul ministru al Turismului a declarat: "În continuare trebuie să-mi demonstrez nevinovăția? Am crezut că s-au schimbat lucrurile, într-un an și jumătate!"

La finalul audierilor la Curtea de Apel, unde a fost amânat dosarul, Udrea a declarat: "Mă bucur mult că sunt acasă, sunt fericită că am putut să vin. Nu vreau să fac analize. (...) Îmi este bine așa."

Întrebată de jurnaliști dacă, în opinia sa, crede că Instanța Supremă va da altă decizie în acest dosar, Udrea a replicat: "Eu cred că lucrurile sunt în schimbare spre normalitate în țara asta, inclusiv în justiție."

Reamintim că fostul ministru participă la procesul în care se investighează finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu, din 2009.

În acest dosar, Udrea este acuzată de instigare la luare de mită şi spălarea banilor, alături de Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte. Deşi procesul a început în urmă cu peste doi ani, nici până acum nu există un verdict. Elena Udrea s-a întors din Costa Rica acum două luni, după ce a scăpat de condamnarea din dosarul Gala Bute.

Tag-uri: elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ