ELENA UDREA s-a întors cu gânduri mari în Parlament

| 03 sep, 14:34

Elena Udrea a afirmat joi că își dorește, odată cu reluarea activității sale parlamentare, să fie un deputat foarte activ.

"Voi încerca să fiu un parlamentar foarte activ, pentru că sunt foarte multe lucruri care rămân nerezolvate de la o legislatură la alta, sunt foarte multe lucruri care nu ajung de la cetățeni, de la societate către Parlament. Cred că este nevoie de parlamentari care nu au nevoie de obligații în spate. Eu nu am obligația să țin linia unui partid, nu vorbesc după punctaje și am libertatea să susțin orice proiect care cred eu că este bun pentru cei care m-au ales, indiferent care ar fi opinia unui partid politic", a afirmat Udrea, la Parlament.

Ea susține că noul Cod fiscal este într-o variantă mai puțin bună decât cel adoptat inițial de Parlament. "Este nevoie (n.r. de Codul fiscal) chiar așa cum este el, și așa în varianta asta mai puțin bună", a adăugat Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ