Elena Udrea: Sergiu Diacomatu era sponsorul lui Baconschi. Eu l-am găsit în PMP

| 14 ian, 23:48

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, a declarat, miercuri seara, la postul B1 Tv că nu îl cunoaşte pe Sergiu Diacomatu, unul dintre personajele care apare în dosarul în care este implicată şi fostul şef al DIICOT, Alina Bica. Elena Udrea a mai spus că Diacomatu a fost membru atât al PNL cât şi al PMP şi că i-a sponsorizat campania electorală la europarlamentare lui Teodor Baconschi.

”Domnul  Sergiu Diacomatu a fost sponsorul lui Teodor Baconschi. El i-a dat bani la europarlamentare. Eu l-am găsit în PMP.”, a spus Elena Udrea

Sergiu Diacomatu a fost trimis în judecată în acest dosar în care este acuzat că, în calitatea sa de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, şi-a exercitat în mod abuziv atribuţiunile de serviciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 ian, 09:16
Curiosu'
Senzationala Udrea
Ea nu stie nimic, nu cunoaste pe nimeni. Se pare ca nici nu stie ca exista usturoi dar sa-l si consume ! Cat ii mai merge jocul asta stupid de fetita nestiutoare ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ