Elena Udrea şi Alina Bica au depus cereri de eliberare din arest

| 15 oct, 15:20

Elena Udrea şi Alina Bica au depus cereri de eliberare din arest, urmând ca ele să fie primite în audienţă la un judecător săptămâna viitoare, care va decide ce se va întâmpla cu cele două, a anunţat Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea.

"Ieri (miercuri- n.r.) au fost depuse cererile de eliberare, probabil la începutul săptămânii viitoare urmează să fie primite în audienţă la un judecător din Costa Rica. Ele aşteaptă să fie eliberate. Sperăm ca săptămâna viitoare să fie eliberate", a declarat Adrian Alexandrov, la Antena 3.

Logodnicul Elenei Udrea a precizat că Elena Udrea şi-a văzut fetiţa în arest.

"Situaţia Elenei e una nefericită. Prima dată când am mers cu fetiţa la ea, în momentul în care a văzut-o, a început să plângă atât de tare încât mi-a sfâşiat sufletul. E foarte greu pentru că noi nu ne-am chinuit foarte mult să facem acest copil. Nu-şi poate imagina nimeni prin ce poate trece în momentul de faţă", a completat bărbatul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ