Elena Udrea: Victor Ciorbea este un politruc

| 04 sep, 2014

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat că Avocatul Poporului Victor Ciorbea este 'un politruc' şi a adăugat că i se va face plângere penală dacă nu acţionează conform prevederilor constituţionale.

Nu pot să nu remarc că Avocatul Poporului este de fapt un politruc. O altă modificare din Constituţie ar trebui să privească mecanisme democratice prin care Avocatul Poporului să sesizeze obligatoriu atunci când este vorba de o încălcare a Constituţiei cu privire la ordonanţele de urgenţă care săvârşesc această încălcare', a spus Udrea, joi, într-o conferinţă de presă. 

De asemenea, Udrea a afirmat că Victor Ciorbea 'face ceea ce-i cere PSD'.

'Suntem în situaţia în care domnul Ciorbea, un numit în funcţie de către Guvernul Victor Ponta, face ceea ce-i cere PSD şi primul ministru. Nu-şi îndeplineşte atribuţiile constituţionale, ci este acolo pentru a păzi interesele lui Victor Ponta în aceste alegeri şi nu numai. Nu e prima data când Victor Ciorbea refuză să îşi exercite atribuţiile constituţionale şi refuză să facă ceea ce este obligat să facă în funcţia pe care o ocupă. Îi amintesc domnului Ciorbea că dacă nu acţionează conform prevederilor constituţionale care se referă la atribuţiile sale îi vom face plângere penală pentru abuz în serviciu', a mai afirmat preşedintele PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ