Elena Udrea vrea să facă plângere împotriva şefei DNA Laura Codruţa Kovesi

| 06 iul, 09:16

Elena Udrea, care a ajuns, joi dimineaţă, la ÎCCJ unde se judecă, în cameră preliminară, dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009, a declarat că doreşte să facă o plângere împotriva şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Daca atunci cand vorbesc procurorii din sistem nu se intampla nimic, ma ingrozeste ce se intampla azi. (...) Instigarea la represiune nedreapta nu se pedepseste in codul penal. O sa vedem cum se poate. O sa fac plangere la CSM si da, vor veni vremuri in care toate aceste plangeri pe care le-am facut eu si altii, vor fi judecate corect.(...) Eu am facut o plangere la PG fata de executantii dnei Kovesi, dnul Bulancea si Popovici.Nu stiu ce se intampla acolo, dar cata vreme isi permite dnul Lazar sa spuna despre abuzuri ca poate procurorii sunt obositi, cata incredere sa ai?", a spus Elena Udrea la ÎCCJ.

Elena Udrea a mai spus că Laura Codruţa Kovesi nu trebuie să mai ocupe funcţia de procuror-şel al DNA:

"Exista unele persoane care susţin că s-au făcut presiuni din partea lui Kovesi pentru ca anumiţi martori sa declare impotriva mea. Ce incredere sa am in aceasta instanta? Mi-a respins toate probele, ce incredere sa am in acest complet?...Eu am fost arestata pentru mult mai putin, fara nicio proba...multi au fost arestaţi pentru nimic...ar putea si dansa sa fie arestata...Nu are cum sa mai ocupe aceasta functie....De ce trebuie sa fiu in control judiciar pentru ca domnul Bulancea asculta ordinele lui Kovesi? Toti mincinosii care declara cum vrea Kovesi sunt scutiti de orice acuzatie pe viata", a declarat Elena Udrea la intrarea la Înalta Curte.

În luna mai, DNA i-a trimis în judecată pe Elena Udrea, Ioana Băsescu și jurnalistul Dan Andronic, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009.

 

Tag-uri: kovesi, udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ