Elevii şi preşcolarii vor intra de astăzi în vacanţa de vară

| 21 iun, 2013

Elevii din învăţământul preuniversitar şi preşcolarii intră de vineri în vacanţa de vară, potrivit calendarului anului şcolar 2012-2013 aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Vacanţa de vară se va încheia pe 15 septembrie, urmând ca pe data de 16 septembrie să înceapă anul şcolar 2013-2014.

Elevii de clasa a VIII-a au intrat în vacanţă cu o săptămână mai devreme, urmând să susţină probele evaluării naţionale.

Prima probă a evaluării naţionale - cea la limba română - va fi susţinută pe 25 iunie. Elevii aparţinând minorităţii naţionale vor susţine evaluarea la limba maternă pe 26 iunie.

Ultima probă - cea la matematică - va avea loc pe 27 iunie.

Rezultatele vor fi afişate pe 29 iunie iar cele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi făcute publice pe 3 iulie.

Şi absolvenţii de clasa a XII-a au intrat mai devreme în vacanţă, în vederea susţinerii examenului de bacalaureat, astăzi urmând să se încheie proba de testare a competenţelor digitale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ