Elicopter militar prăbuşit: Pilotul a murit

| 08 dec, 2014

Căpitan comandor Corneliu Gabriel Titiana, pilotul militar rănit în accidentul aviatic de la Sibiu, a decedat luni, la ora 12,25, la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Adrian Stănculea.

Vineri, pilotul a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a decurs bine, dar prognosticul era rezervat, potrivit dr. Cristian Niţescu, directorul spitalului, notează Agerpres.

Săptămâna trecută, Ministerul Apărării Naţionale, prin Spitalul Militar Central, a achiziţionat 4.000 cm pătraţi de piele artificială pentru operaţia pilotului.

Citeşte şi: Tragedie aviatică la Sibiu: Al patrulea accident în care e implicat un elicopter de tip Puma

Pe 21 noiembrie, opt militari şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, pe raza localităţii sibiene Mălâncrav. Elicopterul de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.


Atunci, singurii supravieţuitori au fost pilotul şi maistrul militar Valentin Bora. Acesta din urmă se află acum într-o stare bună.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ