Eliminată la BAC, șefa de promoție din Bihor, admisă la două facultăţi

| 04 aug, 07:59

Alexandra Burtă, şefa de promoţie a Colegiului Tehnic "Unirea" din Ștei,  care a fost eliminată la Bacalaureat, a fost admisă la două facultăţi.

Alexandra Burtă a câştigat în instanţă suspendarea efectelor procesului verbal de sancţionare prin care a fost eliminată de la examenul de Bacalaureat, aceasta reușind  să susţină admiterea la două facultăţi, fiind admisă la ambele.

Alexandra a fost admisă cu nota de 9,57 la Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea Finanţe-Bănci, şi la Facultatea de Medicină, specializarea Farmacie, unde a luat nota de 6,90, fiind admisă la cu taxă.

A susţinut examen scris atât la Facultatea de Ştiinţe Economice cât şi la Farmacie. I-au lipsit 50 de sutimi pentru a fi admisă la facultatea de Farmacie, la forma bugetată, aşa cum şi-a dorit, dar s-a bucurat şi pentru locl ocupat la forma cu taxă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ