Elixirul vindecător preparat din USTUROI ŞI LĂMÂIE după o străveche reţetă

| 10 feb, 2014

Iată o combinaţie puternică între usturoi, lămăie şi apă, o reţetă miraculoasă şi uşor de preparat care îţi scade colesterolul şi îţi ţine inima sănătoasă.

Elixirul este combinatie puternica intre usturoi, lamaie si apa, o reteta miraculoasa si usor de preparat care iti scade colesterolul si iti tine inima sanatoasa, scrie garbo.ro

Acest tratament ieftin si sanatos, avand la baza lamaia si usturoiul, ar trebui urmat o data pe an. Are un efect detoxifiant si de curatare, reintinerind organismul din interior. Unul din aspectele de baza pentru care este atat de apreciat in medicina populara este efectul sau in scaderea colesterolului, dar si in mentinerea sanatatii inimii si a tensiunii arteriale optime.

 

Varianta 1 (Reteta originala)

Ingrediente:

-30 de catei de usturoi (opteaza pentru usturoiul bio sau cel cumparat de la tarani)

-5 lamai organice (se vor folosi cu tot cu coaja)

1 litru de apa (preferabil cat mai pura, apa de izvor sau apa plata de calitate buna)

Curata cateii de usturoi si taie lamaile in jumatati sau sferturi, fara a le curata insa de coaja. Pune ingredientele intr-un blender si marunteste-le pana cand obtii un piure. Dupa aceea, fierbe continutul intr-o oala (sau cratita) in care ai turnat 1 litru de apa. Atentie! Este esential sa fiarba doar pentru o perioada scurta de timp. Trebuie sa dea doar intr-un clocot si, imediat dupa ce a inceput sa fiarba, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca lent, in mod natural. Dupa ce s-a racit si a ajuns la temperatura camerei, pune bautura in sticle sau borcane de sticla si pastreaz-o in frigider. Consistenta bauturii ar trebui sa fie cea a unui lapte condensat, dens.

Cum se consuma Bautura cu Lamaie si Usturoi

Se consuma jumatate de cana (sau o ceasca) de bautura cu lamaie si usturoi 1 data pe zi, cu 2 ore inainte sau dupa masa principala, timp de 3 saptamani consecutive. Agita bautura inainte de a o servi. Dupa 3 saptamani in care ai consumat zilnic o portie mica din aceasta bautura, urmeaza o pauza de 7-8 zile in care nu vei mai consuma deloc bautura.

Dupa aceasta pauza de aproximativ o saptamana, prepara reteta din nou si consuma iarasi jumate de cana de bautura zilnic, timp de 3 saptamani. Nu trebuie sa iti griji din cauza mirosului neplacut al usturoiului. Aceasta bautura terapeutica poate fi consuma cu usurinta, fara a stramba din nas din cauza mirosului de usturoi. Lamaia si usturoiul au ambele arome puternice, iar gustul de usturoi este neutralizat de sucul si coaja de lamaie.

Citeşte mai mult pe garbo.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 mar, 2014
Liviu
Pacaleala de 2 lei
Reteta straveche de cat timp? In vremuri stravechi NU EXISTA FRIGIDER.Apa pura de izvor ha ha ha ...dar merge si apa lata cu E-uri. Santeti de tot rasul, zau. Scote-ti porcaria asta de aici ca oricum sunteti de rasul lumii (cititorilor).

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ