Elon Musk va dezvălui prima interfaţă dintre creier şi computer

| 26 aug, 22:02

Compania Neuralink, deţinută de Elon Musk, a pregătit prima sa interfaţă creier şi computer, noutatea urmând să fie prezentată vineri.

Miliardarul mai spune şi că tehnologia care va fi prezentată vineri va fi ”grozavă” comparativ cu ce am văzut până acum.

”Să nu fiţi foarte entuziasmaţi, însă potenţialul pe care îl are pentru a restabili funcţiile creierului şi cele motorii este cu adevărat incredibil”, a subliniat miliardarul american, potrivit Adevarul.ro.

Scopul iniţial al companiei condusă de Elon Musk este de a ajuta persoanele care au avut membre amputate, sau pe cei care nu pot vedea, vorbi sau auzi.

Compania nu a anunţat încă începerea vreunui test uman, însă se pare că dispozitivul a fost încercat pe primate, iar Musk a spus că ”o maimuţă a fost capabilă să controleze un computer cu creierul său”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 aug, 20:33
unloazy
forum levitra vs viagra
levitra without rx in the united states vinblastine will increase the level or effect of tinidazole by affecting hepatic intestinal enzyme CYP3A4 metabolism
08 ian, 00:08
edudgeLix
stromectol malaysia
Gynäkologische endokrinologie buy stromectol 24 mg pills 1 12 test e 350 500 mg week 1 14 aromasin 12

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ